İSTANBUL

Birlikte canlı yayına çıkma tartışması! Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım bakın ne yanıt verdi!

23 Haziran'a doğru AK Parti adayı Binali Yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim mesaileri yoğunlaşmaya başladı. Gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelmeyen çalışan iki aday, aynı zamanda televizyonda da projelerini anlatarak kitlelere ulaşmaya çalışıyor. Ama herkes onları aynı canlı yayında görmek istiyor. Peki bu mümkün olabilir mi? Bakın, Yıldırım ve İmamoğlu bu isteğe ne cevap veriyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Birlikte canlı yayına çıkma tartışması! Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım bakın ne yanıt verdi!

23 Haziran seçimleri öncesi, İstanbul için yarışacak adaylardan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ekran önünde tartışmasına yönelik çağrılar artıyor. Peki AK Parti ve CHP'nin adayı bu çağrılar için ne diyor?

"OTURALIM KONUŞALIM"

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Ben her yerde söyledim. Oturalım konuşalım" diyerek tartışmayı kabul etti.

"OLABİLİR, BAKARIZ"

Binali Yıldırım ise, ''Olabilir, bakarız. Tek başıma bir karar veremem'' yanıtını verdi. Yıldırım daha sonra, "Tek başıma karar vereceğim dememi 'partisine soracak' diye yayıyorlar, maksatlı yapıyorlar. İki kişinin programa katılmasına bir kişi karar verebilir mi, programa katılacak olan iki kişinin karar vermesi gerekir. İki boyutu var. Birinci boyutu iki adayın kabul etmesi. İkincisi kiminle yapılacağı konusunda karar verilmesi." dedi.

Yorumlar