İSTANBUL

Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkma şartı ne? Canlı yayında açıkladı

Günlerdir konuşuluyor Yıldırım ve İmamoğlu'nun ortak yayına çıkmaları... İki isimden de art arda bu konuya ilişkin açıklamalar geliyor. AK Parti adayı Yıldırım bugün FOX yayınında konuştu ve yayına çıkmayı kabul etti. Ama Yıldırım'ın ortak yayın için bir şartı var.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkma şartı ne? Canlı yayında açıkladı

Habertürk, 23 Haziran’da tekrar edilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde yarışacak adaylar, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’na Türkiye’nin Nabzı programına birlikte katılmaları için çağrıda bulundu. Bu çağrının ardından iki isimden de açıklamalar art arda geldi. 

Ekrem İmamoğlu son olarak konuya ilişkin "Ben söyledim zaten. Olumlu bir yanıt verdiyse çıkarız. Zevkle. İletişim kurarız. Arkadaşlarımız konuşur. Gün ve tarihi belirleriz ve çıkarız” açıklaması yapmıştı.

Binal Yıldırım da bugün katıldığı FOX canlı yayınında ortak yayına çıkmayı kabul etti ama bir şart koştu.

Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkma şartı ne? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Binali Yıldırım şunları söyledi:

"Hangi kanalda kiminle yapacağımız benim açımdan fark etmez. Hiçbir problem yok. Ben her türlü, her platformda varım. Tek bir şartım var; ben İstanbul'u konuşmak istiyorum"

Yorumlar