İSTANBUL

Binali Yıldırım'ın afiş hamlesine Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi

Resmî olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul sokaklarını pankartlarıyla donatmaya başladı.

Binali Yıldırım'ın afiş hamlesine Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi

Resmî olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu, seçmenlere teşekkür pankartlarını şehre astırmaya başladı.

Pankartta “Teşekkürler İstanbul” yazarken Ekrem İmamoğlu’nun isminin önünde “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” ifadesi yer alıyor.

ekrem imamoğlu

İmamoğlu afişlerinde başkan sıfatını kullandı

Binali Yıldırım'ın Anıtkabir defterini 'başkan' sıfatı ile eleştirdiği Ekrem İmamoğlu'ndan bugün yeni bir hamle geldi. İstanbul'un her yanına afişleri asılmaya başladı. Afişlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazılması dikkat çekti. 

Binali Yıldırım'ın afişleri
AK parti adayı Binali Yıldırım, astırdığı afişlerde 'Gönül belediyeciliği kazandı' ifadesini tercih etmişti. 
binali yıldırım istanbul afişi

BİNALİ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

-Gidip Atatürk'ü tabii ki Anıtkabir'i herkes ziyaret edebilir. Ama Anıtkabir'deki deftere 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' diye yazmak akla ziyan bir şeydir. Eğer hakkınsa zaten bu ünvanı alacaksın. İstediğin yere git, istersen meydana çık Sultanahmet'e 'Ben belediye başkanı oldum' diye bağır, sana kim ne diyecek?

Ekrem İmamoğlu'nun anıtkabir imzası

Yorumlar