İSTANBUL

Binali Yıldırım'dan Milli Gazete'ye ziyaret

İBB Ak Parti adayı Binali Yıldırım'ın son durağı Saadet Partisi'ne yakın olan Milli Gazete oldu. Ziyaretinde konuşma yapan Binali Yıldırım, siyasette bazen yanlış anlaşılmaların olabileceğini söyledi ve Saadet Partililerden özür diledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım'dan Milli Gazete'ye ziyaret

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldırım, Milli görüş ve Saadet Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Milli Gazete'yi ziyaret etti.

Siyasette yanlış anlaşılabilecek söylemlerin olabildiğini dile getiren Yıldırım, bu tür yanlış anlaşılmalar varsa Saadet Partililerden özür dilediğini söyledi. Yıldırım, özrünün bir seçim yatırımı olarak değerlendirilmemesi gerektiğini de ifade etti.

Yıldırım  şöyle konuştu:

"İNCİNMİŞ SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİMİZ VARSA ÖZÜR DİLİYORUM"

Acı da sevinçte bir araya geliriz. Dünyaya bakış, ahirete bakış, yaşayışta ne farkımız var? Şuna ben de katılıyorum. Siyasetin sert rüzgârlarında yanlış anlaşılacak söylemler olabilir. Onun için Saadet Partili kardeşlerim incinmiş olabilir. Ben bu yüzden dolayı da kendilerinden özür diliyorum. Böyle bir hata varsa bu da bizim sorumluluğumuz. Bu da seçim yatırımı gibi düşünülmesin.

"HAKLARINI HELAL ETSİNLER"

Bu ülkede başbakanlık bakanlık yapmış bir kardeşiniz olarak eğer böyle bir hata varsa bundan biz de sorumluyuz. Bunun da kardeşlerimizi incittiyse haklarını helal etsinler biz hiçbir zaman amacımız ayrıştırmak Saadet Partisi ve mensuplarını ayrı bir yere koymak gibi bir görevimiz olamaz. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu da bir seçim yatırımı gibi de düşülmesin yani seçimler gelir geçer biz birbirimizin yüzüne bakacağız. Her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Yani onu ifade etmekte yarar görüyorum." ifadesini kullandı. 

Sosyal medya hesabından da ziyareti duyuran Yıldırım, "Biz ezelden beri kardeşiz, dostuz. Eski hatıralarımızı yâd ettik. Gayet verimli bir ziyaret oldu." ifadelerini kullandı.
Yorumlar