İSTANBUL

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na destek veren sanatçılara sitem!

Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında Ekrem İmamoğlu'na "Her şey güzel olacak" paylaşımıyla destek veren sanatçılarla ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, "Biraz gönlüm kırıldı" açıklaması yaptı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na destek veren sanatçılara sitem!

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yaptığı konuşmada "Artık herkes konuşacak, sanatçılar konuşacak" çağrısında bulundu. Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına sanatçılar, sosyal medyada #herşeygüzelolacak etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla destek verdi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da katıldığı bir televizyon programında, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuştu. "Sanatçılar bizim toplumumuzun ortak değeridir, sanatçıların bir tarafta kümelenmesi çok doğru bir iş değil" ifadelerini kullandı.

"SANATÇI DEDİĞİMİZ HERKES EŞİT OLACAK"

"Şöyle anlaşılıyor, İstanbul'un yarısı beni desteklemiş yarısı da arkadaşı desteklemiş" diyen Yıldırım, "Siz onun yanında onu desteklerseniz diğer yarının gönlünü kırmış olursunuz, sanatçı dediğiniz herkese eşit olacak" diye konuştu.

"ONLARIN KARİYERİNE ZARAR VERİR"

Yıldırım, "Bireysel olarak da ifade edebilir kimi desteklediğini, sorun hep beraber organize olup onların sloganını da altına koyarak koro halinde sorun. Onların kariyerine zarar verir, bizim ne eksiğimiz var canım, yaşımız ondan fazla olabilir ama tecrübemiz de çok fazla. Bugün İstanbul'da bir asırda yapılamayan işleri yapmışız. Bu kadar da bir sitemim olsun artık." değerlendirmesi yaptı.

Yorumlar