İSTANBUL

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun bayram programı belli oldu

Ramazan ayı süresinde çeşitli iftar ve sahur programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelen İBB adaylarının bayram programları da merak ediliyordu. Binali Yıldırım'ın bayram süresinde İstanbul'da olacağı, İmamoğlu'nun da ilk gün İstanbul'da sonrasında Karadeniz de olacağı açıklandı

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun bayram programı belli oldu

Türkiye Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun da bayram programı belli oldu.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nda İstanbul'da olacağı ve bayramı ailesi ile geçireceği açıklanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bayramı İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da karşılayacak.

Peki İmamoğlu ve Yıldırım bayramda nerede olacak? 

BİNALİ YILDIRIM VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'ın bayramda İstanbul'da olacağı bildirildi. Yıldırım, bayram boyunca vatandaşlarla bir araya gelecek, çeşitli programlara katılacak.  

EKREM İMAMOĞLU İLK GÜN İSTANBUL'DA

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ise ilk gününü İstanbul'da geçireceği bayramı ağırlıklı olarak Karadeniz gezisine ayırdı. İmamoğlu, bayramın ikinci günü Trabzon, Giresin ve Ordu'da vatandaşlarla bir araya gelecek. 

Yorumlar 1 yorum