İSTANBUL

Binali Yıldırım meclis başkanlığından bu tarihte istifa edecek

'İstifa edecek mi etmeyecek mi?' tartışmasına son noktayı koymak için Binali Yıldırım kararını verdi. AK Parti içinde herhangi bir huzursuzlukluğa meydan vermemek için alınan karar, parti kulislerinde konuşulan iddiaların üzerini örtecek mi?

Binali Yıldırım meclis başkanlığından bu tarihte istifa edecek

İnternetİstanbul/ Meclis başkanı Binali Yıldırım'ın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı gösterilmesine rağmen, TBMM'deki görevinden istifa etmemesinin yankıları devam ediyor. Önce muhalefetin tepkileriyle devam eden tartışma AK Parti içinde de çatlakların yaşınmasına sebep olmuş durumda.

Kulislerde dolaşan iddiaya göre Binali Yıldırım, şuanda tatilde olan Meclis 5 Şubat'ta açılıp torba yasa görüşüldükten sonra görevinden istifa edecek. 

Peki, tartışma istifa kararıyla çabucak kapatılabilecekken süreç neden bu kadar uzadı? Aydınlık Gazetesi'nden İsmet Özçelik, AK Parti içinden aldığı istihbaratı okurlarıyla paylaştı.

CHP'de yaşanan ayak oyunlarının AK Parti içinde de yaşandığını söyleyen Özçelik, "AKP grubu eskisi gibi bütün değil" dedi. 

Kapalı kapılar arkasında yapılan eleştirilerden bazıları şöyle:

"Reis’in her işe yetişmesi mümkün değil."

"Danışmanlar burunlarından kıl aldırmaz oldu."

"Milletvekillerini kimse dinlemiyor."

"Kimin ne yaptığı belli değil."

"Bürokrasi durdu, işlemiyor."

"Muhatap bulamıyoruz."

DEVAMINI OKU...

Yorumlar