İSTANBUL

Binali Yıldırım, kazanmak istemiyormuş!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım günlerdir sokak sokak dolaşıyor, halka dokunuyor, gençlerle konuşuyor ve onların oyuna talip oluyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, farklı bir görüş ortaya atarak, Yıldırım'ın aslında kazanmak istemediğini iddia etti.

Binali Yıldırım, kazanmak istemiyormuş!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, sokakta, evde... her yerde. Eleştirilere, "istifa etmeli" teranelerine kulaklarını tıkayan Binali Yıldırım, sahada konuşuyor, insanlara dokunuyor, daha başkan olmadan dertlere derman oluyor. İşsize iş, aşsıza aş, çaresize çare oluyor olabildiği kadar. 

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun da hakkını teslim edelim, o da boş durmuyor, halka dokunuyor, halkla diyalog kuruyor. Bir bakıyorsunuz metrobüste bir bakıyorsunuz yolcu gemisinde... 

Özeti iki aday ikisi de kolları sıvamış İstanbul'da başarıyı yakalamak istiyor. Hal böyleyken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor biliyor musunuz? 

"Binali Yıldırım kazanacağına inanmıyor. İnanan insan istifa eder, 'Ben geleceğim ve burayı kazanacağım' der... Kazanmak da istemiyor aslında gargip bir pozisyon var..."

Binali Yıldırım boşa mı geziyor, boşa mı halka umut veriyor, gelecek pllanları yapıyor?  Binali Yıldırım bu saçma iddiaya verecek cevabı olacaktır elbet ama biz sizin görüşünüzü almak istiyoruz. Lütfen yorumlarınızla katkı sağlayın!

Yorumlar