İSTANBUL

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu yayınını kim yönetecek? Flaş canlı yayın açıklaması

İBB adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında yapılması planlanan canlı yayınla ilgili son dakika açıklama yapıldı. AK Partili Mahir Ünal ve CHP'li Engin Altay düzenledikleri ortak basın toplantısıyla konuya ilişkin detayları aktardı. Uğur Dündar'ın vazgeçtiği programda moderatörün İsmail Küçükkaya olacağı açıklandı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu yayınını kim yönetecek? Flaş canlı yayın açıklaması

Günlerdir konuşulan Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu yayınına ilişkin detaylar belli oldu.  AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 23 Haziran öncesi planlanan televizyon programı için bugün bir görüşme yaptı ve merakla beklenen programın saati ve yeri belli oldu.

İşte Ünal-Altay ikilisinin açıklamalarından ilgili bölümler;

BÜYÜK BULUŞMA 16 HAZİRAN  2019 SAAT 21.00'DE

Mahir Ünal şöyle konuştu:

''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'' dedi.

EŞİT SÜRE EŞİT SORU YÖNTEMİ

Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı programın ''eşit süre, eşit soru'' ilkesine göre yapılacağını açıkladı.

CANLI YAYINI KİM YÖNETECEK?

Yayını sunacak olan kişi İsmail Küçükkaya olarak açıklandı.

Yorumlar