İSTANBUL

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın çağrısına ne yanıt verdi?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, Habertürk'ün Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkması çağrısına yanıt verdi. 'Yıldırım "Garanti veremem ama prensip olarak olabilir." dedi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın çağrısına ne yanıt verdi?

Türkiye'nin Nabzı programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'na seslenerek, “Projelerinizi karşılıklı olarak yurttaşlarımıza açıklayın ve birlikte özgürce tartışalım” demişti.

Dün Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Yıldırım, Habertürk'ün çağrısına ilişkin konuştu. Didem Arslan Yılmaz'ın "Biz Habertürk olarak çağrıda bulunduk ikinizi de Habertürk ekranlarında ağırlamak istedik. Ekrem Bey 'Çok isterim Binali Bey kabul ederse o yayında beraber olmak isterim' dedi.Siz ne yanıt veriyorsunuz" sorusuna yanıt verdi.

"PRENSİP OLARAK OLABİLİR"

"Bir garanti veremem. Bunun kararını tek başıma alamam ama prensip olarak olabilir. Önce bir eteklerimizdeki taşları dökelim ondan sonra olabilir. Ben memnuniyetle program yapmayı kabul ederim. Arkadaşımızında katılmasında mahsur yok, problem yok. "

Yorumlar 2 yorum