İSTANBUL

Binali Yıldırım 19 Şubat'ta hem başkanlıktan hem de vekillikten ayrılacak!

Akla ziyan senaryolar üreterek AK Partili seçmenin dahi kafasını karıştırmayı başaran CHP'nin ağzını kapatmak için Binali Yıldırım harekete geçiyor. Üstelik yapacağı bu hamleyle tüm ağızları kapatacak!

Binali Yıldırım 19 Şubat'ta hem başkanlıktan hem de vekillikten ayrılacak!

İnternetİstanbul/ AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı görevinden ayrılmamasını büyük bir koz olarak kullanan CHP'ye 19 Şubat tarihinde büyük bir antraksiyonla cevap vereceğini yazdı Sevilay Yılman.

Binali Yıldırım, meclis başkanlığından istifa etme kararı aldı. Ve bunu yapacağı tarih Yüksek Seçim Kurulu’na müracaatların yapılacağı gün olan 19 Şubat olacak.

AK Parti içinden aldığı istihbaratla asıl bombayı ise Sevilay Yılman bu sözleriyle patlatıyor; 

...

“O gün yani 19 Şubat’ta… ‘İstanbul’u kazanacağından emin olmadığı için TBMM Başkanlığı’nı bırakamıyor! Kendine güveni olsa çoktan istifayı basıp İstanbul benim artık demişti’ senaryolarının tamamının yalan dolan ve spekülasyondan ibaret olduğunu İstanbullu seçmene göstermek için sadece TBMM Başkanlığı’ndan değil, milletvekilliğinden de istifa edecek” deniliyor…

Valla bana sorarsanız çok şık, harbiden de çok baba bir hareket olur bu hareket ama yapar mı gerçekten bekleyip göreceğiz hep beraber...

DEVAMINI OKU...

Yorumlar