İSTANBUL

Beklenen sonunda oldu İstanbul'da coronavirüs tatili!

'Geldi, geliyor' derken Türkiye'ye giriş yapan coronavirüs eğitime ara verilmesine sebep oldu. İlk tatil kararı alan üniversite ise İstanbul'dan. Bakın hangi üniversite eğitime ara verdi...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beklenen sonunda oldu İstanbul'da coronavirüs tatili!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan koronavirüse karşı tedbir mahiyetinde bir tatil ilan edilip edilmeyeceğine dair açıklama gelmezken ilk haber İstanbul'da bulunan Kadir Has Üniversitesi'nden geldi. Bahçeşehir Üniversitesi ise eğitime online olarak devam edeceğini açıkladı.

YARIYIL TATİLİ ERKENE ALINDI

Üniversite tarafından öğrenci ve öğretim görevlilerine gönderilen açıklama metninde 6-10 Nisan arasında yapılması planlanan yarı yıl tatilinin, tedbir almak suretiyle bugün öğleden itibaren başlatılacağı belirtildi. Tatil 20 Mart tarihine kadar devam edecek.

Bahçeşehir Üniversitesi online derse geçti

Öte yandan, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerin ve akademisyenlerin kampüse gelmemesi, derslere evden online canlı yayınla katılması kararı aldı. Karar, öğrencilere ve akademik kadroya da bildirildi.

Kavram, 100 okul ve kursu tatil etti

Kavram Eğitim Kurumları Kurucu Onursal Başkanı Bahattin Durmuş, meslek yüksek okulu ve yurt genelindeki 100’ün üzerindeki okul ve kursun tamamında corana virüsü nedeniyle online eğitime geçmek için biraz önce karar aldıklarını, tüm öğrenci ve öğretmenleri ile akademisyenlerine de kararı tebliğ ettiklerini bildirdi.

Yorumlar