İSTANBUL

Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'nun tatil sevgisine sitem

Ekrem İmamoğlu'nun depremi fırsat bilip kayak tatiline koşması kendi partisi içinde de seslerin yükselmesine sebep oldu. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, 'Benim tarzım bu, toplum da buna alışacak' şeklinde konuşan İmamoğlu'na isyan etti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'nun tatil sevgisine sitem

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun depremin ardından tatile gitmesine ilişkin yapılan eleştirilere katılıp sitemkarların arasına katıldı...

Barış Yarkadaş, "41 kişinin hayatını kaybettiği bir ortamda Ekrem İmamoğlu'nun tatile gitmesi o fotoğrafları vermesi yanlış oldu. Tatilini eleştirecek halimiz yok. Tabiki herkes eşiyle çocuğuyla tatile gidebilir ama bu tatilin zamanlaması yanlış oldu." dedi.

"TOPLUM BENİM TARZIMA ALIŞACAK"

Ekrem İmamoğlu'nun yakın çevresine bu tatili sordum diyen Barış Yarkadaş "Yakın bir çalışma arkadaşı İmamoğlu için 'Benim tarzım bu. Toplum da buna alışacak. Ben alışılageldik bir siyasetçi değilim.'" dediğini aktardı.

Barış Yarkadaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Şimdi bu açıklama bir siyasetci için talihsiz bir açıklama. 41 kişinin öldüğü bir depremin ardından toplum bana alışacak demesi kabul edilebilir bir değerlendirme değil. Ben İmamoğlu'na destek veren, oy veren ve  seçildiği partide siyaset yapan eski bir milletvekiliyim. Bizi biz yapan eğriye eğri dememizdir.

Yorumlar