İSTANBUL

Banliyö tren ücretleri ne kadar? Halkalı Gebze Marmaray sefer saatleri…

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ulaşım aracı olan Halkalı Gebze Marmaray seferleri merak konusu oldu. 43 duraktan oluşan Gebze-Halkalı Marmaray hattı seferleri ve ücretleri belli oldu. Sefer süresinin 114 dakika sürdüğü Gebze -Halkalı Marmaray treni ile Kartal'dan Söğütlüçeşme'ye gitmek 25 dakika sürüyor.

Banliyö tren ücretleri ne kadar? Halkalı Gebze Marmaray sefer saatleri…

Gebze Halkalı banliyö trenleri 6 yılın ardından seferine başladı. 43 duraktan oluşan Halkalı Gebze Marmaray ücretleri ne kadar oldu sorusunun yanıtı da belli oldu.

Halkalı Gebze Marmaray Hattı 2013 yılında itibaren kapalı kalmasının ardından 2019 yılında tekrar açıldı. 43 istasyondan oluşan Halkalı Gebze banliyö tren hattında seyahat 114 dakika sürüyor.

MARMARAY ÜCRETLERİ NE KADAR?

MARMARAY İSTASYONLARI NELER?

Halkalı-Gebze Marmaray hattında 43 durak bulunuyor.Gebze-Halkalı arasında sefer saatleri 15 dakikada bir yapılırken, Söğütlüçeşme- Zeytinburnu arasındaki seferler ise 8 dakikada bir yapılıyor.

 Halkalı, Mustafa kemal, Küçükçekmece, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy,Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, Üsküdar, İbrahimağa, Söğütlüçeşme, Feneryolu,Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Gebze


Yorumlar