İSTANBUL

Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler: Yalancıların zaferi gerçekler ortaya çıkana kadar...

İstanbul'a adım atar atmaz 23 Haziran'a yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Devlet Bahçeli, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenen Bahçeli, İstanbul için Binali Yıldırım vakti olduğunu söyledi ve "İstanbul Cumhur İttifakı'yla zincirlerinden kurtulacaktır." dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler: Yalancıların zaferi gerçekler ortaya çıkana kadar...

MHP lideri Bahçeli'nin hedefinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu vardı. İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaretine yönelik konuşan Bahçeli, "CHP'nin İstanbul adayı CHP'den daha çok başka yerlerin kontrol ve güdümüne girmiştir. Pervasızlığı bu yüzden, hiddet ve öfkesi de arkasında duran karanlık ellerin verdiği öz güvendendir." dedi.

İstanbul için hayırlı olanın 23 Haziran günü yapılacak olan seçim olduğunu belirten Bahçeli, "Tecrübe, bilgi birikimi, siyaset ve devlet adamlığı, cahil cesaretine galip gelecektir. Yalancıların zaferi gerçekler ortaya çıkana kadardır." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ataköy'de bir otelde hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yaşadığı durumla ilgili konuşan Bahçeli, şunları söyledi:

"BAŞKA YERLERİN KONTROLÜNE GİRMİŞTİR"

"CHP adayı nereden güç almaktadır ki, Ordu Valisine pervasızca küfür savurabilmiştir? CHP adayı İstanbul için oy kullanacak bir seçmene nasıl olur da 'beyni uyuşmuş' diyerek hakaret edebilmiştir? CHP'nin İstanbul adayı CHP'den daha çok başka yerlerin kontrol ve güdümüne girmiştir. Pervasızlığı bu yüzden, hiddet ve öfkesi de arkasında duran karanlık ellerin verdiği öz güvendendir.

"MİLLETİMİZ CHP ADAYININ YÜZÜNÜ 31 MART'TTA GÖRDÜ"

Aziz milletimiz CHP'nin adayının gerçek yüzünü 31 Mart'tan sonra görmüş ve öğrenmiştir. Her şerde bir hayır vardır. İstanbul için hayırlı olan da 23 Haziran günü yapılacak olan seçimdir. Tecrübe, bilgi birikimi, siyaset ve devlet adamlığı, cahil cesaretine galip gelecektir. Yalancıların zaferi gerçekler ortaya çıkana kadardır. İstanbul için vakit Binali Yıldırım vaktidir. İstanbul Cumhur İttifakı'yla zincirlerinden kurtulacaktır."

Yorumlar