İSTANBUL

Bahçeli, Canan Kaftancıoğlu'na çok kızdı! İstanbul'a geliş videosunu...

Canan Kaftancıoğlu'nun MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 23 Haziran öncesi İstanbul'a geliş videosunu geri sayarak İzmir Marşı ekleyerek alaya alması MHP'yi çok kızdırdı. Bahçeli de buna sessiz kalmadı ve Kaftancıoğlu'na bakın neler söyledi?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

MHP lideri Devlet Bahçeli ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasındaki ipler gerildi.Canan Kaftancıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçimlere bir hafta kala Mehter Marşı ile İstanbul'a geldiği ve sosyal medyada olay olan görüntüleri kendi hesabından bir takım değişiklikler yaparak paylaştı. Kaftancıoğlu, Bahçeli'nin videosunu geri sararak İzmir Marşı'nı ekledi.

Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımına olumlu ve olumsuz birçok tepki geldi.Bahçeli de bu videoya sessiz kalmadı ve grup toplantısında isim vermeden Kaftancıoğlu'na fena saydırdı.

"Dağda kovalanan teröristler İstanbul ve diğer büyükşehir belediyelerine çöreklenemeyecek, buna devlet umuru, millet şuuru izin vermeyecektir." diyen Bahçeli, konuşmasını şöyle devam etti:

"Bu itibarla herkes ayağını denk almalıdır. Durduğu yeri tekrar gözden geçirmelidir. Siyasi paçozluğa, siyaset palyaçoluğuna müsaade

Yedi dakikada domuz eti tüketmekle övünenlerin bizim üzerimizden nefret yarışına girmeleri terbiyesizliktir. İstanbul’a konvoyla girişimizi geriye sarıp İzmir Marşını kullanarak alaya alanlar bilmelidir ki, yedikleri haram lokmalar, kırdıkları cevizler günü geldiğinde boğazlarına duracaktır."

Yorumlar