İSTANBUL

ANALİZ/ Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Hakan tartışmasının perde arkası

Ahmet Hakan'ın ters köşe sorularıyla bir anda 'sabırlı ve kucaklayıcı' dilinin dışına çıkıp 'kibirli' bir profil çizen Ekrem İmamoğlu için Hadi Özışık bakın ne yorum yaptı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında konuk eden gazeteci yazar Ahmet Hakan iki günden beri adeta linç ediliyor.

Binali Yıldırım'ı da konuk eden Ahmet Hakan şaşkınlık yaşıyor. Gazeteler, gazeteciler, tartışmaya katılarak İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında taraftar oldu. Ahmet Hakan'ı ilk eleştirenlerden biri Habertürk yazarı Sevilay Yılman oldu.

Cumhuriyet gazetesi, Sözcü gazetesi, Halk tv ve muhalefeti destekleyen gazete ve internet siteleri Ekrem İmamoğlu'nun sansürlendiğini iddia ederken, İsmail Küçükkaya İmamoğlu'nu Çalar Saat programına çıkararak yorumu Fox Haber okuyucularına bıraktı.

Fatih Portakal ise Fox Ana Haber'de kısa bir yorum yaparak programdaki tartışmaları geçiştirdi. Hadi Özışık ise tartışmanın bir başka boyutuna değiniyor, gazeteciler arasındaki kutuplaşmayı yorumluyor.

Yorumlar