İSTANBUL

Ali Karahasanoğlu yazdı: Bay Ekrem’in iki haftalık icraatı!

Ekrem İmamoğlu'nun ikinci kez seçildiğinde yeni indirimlerle karşımıza çıkacağının beklendiğini söyleyen Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, "‘Yapılan indirim sebebi ile belediye kasasına daha az para gireceğine göre, eksik ne ile karşılanacak?’" diye soran olmadığını belirtti ve İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından geçen sürede yapılanları değerlendirdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ali Karahasanoğlu yazdı: Bay Ekrem’in iki haftalık icraatı!

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. 23 Haziran seçiminin ardından geçen sürede İmamoğlu'nun herhenagi bir şey için indirim yapmadığını söyleyen Karahasanoğlu, "23 Haziran’da seçim yapıldı.. Bugün 8 Temmuz.Bu dönemde neye indirim yapıldı?Hiçbir şeye..Peki, icraat olarak ne yapıldı?Sayalım..." dedi ve bunları sıraladı.

"Vaadleri arasında yer alan, hiçbir beceri istemeyen belediyeye ait makam araçlarının Yenikapı’da halka gösterilmesini ikinci haftada beklemeye devam ediyoruz. Bakalım söylediği gibi İstanbul’da 1750 makam aracı var mıymış.. Yoksa o da, seçim öncesi oluşturulan israf algısının bir parçası mıydı?" diyen yazar bu süreci takip edeceğini ifade etti.

Bay Ekrem’in iki haftalık icraatı!
Ekrem İmamoğlu’nun koltuğa oturuşunun ikinci haftasındayız.

Diyorlardı ya..

.. ‘Birinci mazbata da öğrenci Akbiline % 50 indirim, suda ise % 40 indirim yaptı.. Bıraksaydılar, daha ne indirimler yapacaktı!’

Kimse sormadı, ‘yapılan indirim sebebi ile belediye kasasına daha az para gireceğine göre, eksik ne ile karşılanacak?’

Soran yok..

Bay Ekrem’in de, bu soruyu kendiliğinden cevaplayacak hali yoktu.

“Çaktırmayalım” dedi, yoluna devam etti..

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar