İSTANBUL

Ahmet Kekeç'ten Yıldırım-İmamoğlu yayını için olay iddia

Star yazarı Ahmet Kekeç, İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın 16 Haziran Pazar günü bir araya geleceği canlı yayına ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ahmet Kekeç'ten Yıldırım-İmamoğlu yayını için olay iddia

16 Haziran'daki ortak yayına ilişkin en dikkat çeken iddia Star yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi. Programı yöneten kişinin önemli olmadığını söyleyen Kekeç "İlk raundu “Cumhur ittifakı”nın adayı almıştır. Hem de ezici bir üstünlükle... Üstelik ringe çıkmadan, rakibinin ağzını burnunu dağıtmıştır. "dedi.

Tarihi ve yeri kesinleşen ortak yayına yönelik Kekeç, "İmamoğlu, ilk raundu kaybetmiş olmanın verdiği öfkeyle “pislik” yapmaya kalkar mı? Çünkü “öfke kontrolü sorunu” olan bir arkadaşla karşı karşıyayız; karakol basmalar, polis tokatlamalar, hoşa gitmeyen sorular karşısında gazetecilere “horozlanmalar”, vatandaş tartaklamalar, el kol hareketi yapmalar, fizikî müdahalede bulunmalar, ne ararsanız var... Bence yapacaktır... Pislik yapacaktır... " yorumunda bulundu.

Kekeç, " Kendine verilen süreyi (ortaya “mağduriyet” çıkaracak biçimde) birtakım provokatif hareketlerle harcayacaktır ve dünya beyefendisi bir insan olan Binali Yıldırım’ı da çileden çıkaracaktır." ifadelerini kullandı.

Pislik yapacaktır... Demedi demeyin!
Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu arasındaki televizyon tartışmasını kim yönetirse yönetsin, ister “Hayır, pişman oldum, ben olmalıyım” diyen Uğur Dündar, ister tartışma fikrini ortaya atan Didem Aslan Yılmaz, isterse “Fox TV” cenahından bir “yandaş gazeteci” yönetsin...

İlk raundu “Cumhur ittifakı”nın adayı almıştır.

Hem de ezici bir üstünlükle...

Üstelik ringe çıkmadan, rakibinin ağzını burnunu dağıtmıştır.

Bana sorarsanız, hakkaniyet gereği, “Televizyon tartışmasını Didem Aslan Yılmaz yönetsin” derdim.

Çünkü fikir ondan çıkmıştır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar