İSTANBUL

Ahmet Hakan yazdı: Ekrem İmamoğlu’nu bekleyen yakın tehlike

Ekrem İmamoğlu'nun siyasetteki mücadele alanını başörtüsü , değerler alanı ve yaşam tarzından çekip çıkardığını ve böylelikle kazandığını söyleyen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "Sultanahmet’teki Cumhuriyet konserindeki Dilek İmamoğlu’nu “İşte tam bir Cumhuriyet kadını” diye selamlayanlar, işte bu büyük kazanımı sabote ediyorlar." dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ahmet Hakan yazdı: Ekrem İmamoğlu’nu bekleyen yakın tehlike

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun, Sultanahmet'teki Cumhuriyet konserinde giydiği kıyafet çok konuşuldu çok tartışıldı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bu konuyu köşesinde taşıdı.

"Sultanahmet’teki Cumhuriyet konserindeki Dilek İmamoğlu’nu “İşte tam bir Cumhuriyet kadını” diye selamlayanlar, işte bu büyük kazanımı sabote ediyorlar.AK Parti seçmeni, bu türden imalı ve aşağılayıcı yaklaşımları görünce...Bütün eleştirilerini paranteze alıp yeniden partilerine dönüyorlar." ifadelerini kullanan Hakan, Ekrem İmamoğlu'nun bu durum karşısında nasıl bir tavır takınacağını merak ettiğini belirtti.

Hakan, "Bu tehlikenin farkına varacak mı?Yoksa giydiği smokinin, kendi tabanından aldığı alkışın büyüsüne kapılıp “Aman boş ver, ne olursa olsun” havasına mı girecek?" dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar