İSTANBUL

Ahmet Hakan Dilek İmamoğlu'nun o sözlerine taktı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajdaki açıklamalarını köşesine taşıdı. İmamoğlu'nun Beylikdüzü'ne yönelik sözleri için Hakan bakın ne dedi...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ahmet Hakan Dilek İmamoğlu'nun o sözlerine taktı!

Dilek İmamoğlu verdiği röportajda “Beylikdüzü, başta Hollanda olmak üzere Avrupalıların turlar düzenleyip geldikleri, en çok konut aradıkları ilçe... Şehircilik konusunda örnek gösterilen Avrupa ülkelerinden geliyorlar ve Beylikdüzü’nü tercih ediyorlar. Bu büyük bir gururdur” dedi.

Ahmet Hakan da bu sözleri fena ti'ye aldı. 'Beylikdüzü'nde mutlu bir Hollandalı' başlığı ile bir yazı kaleme alan Hakan,  "Vay vay vay! Sırf Beylikdüzü’nü görmek için turlar düzenleyen Avrupalılar...Beylikdüzü’nde bir konut bulmak için yanıp tutuşan Hollandalılar...İnsan hayret bile edemiyor." ifadelerini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ’NDE MUTLU BİR HOLLANDALI

EKREM İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda şöyle demiş:

*

“Beylikdüzü, başta Hollanda olmak üzere Avrupalıların turlar düzenleyip geldikleri, en çok konut aradıkları ilçe... Şehircilik konusunda örnek gösterilen Avrupa ülkelerinden geliyorlar ve Beylikdüzü’nü tercih ediyorlar. Bu büyük bir gururdur”.

*

Vay vay vay!

Sırf Beylikdüzü’nü görmek için turlar düzenleyen Avrupalılar...

Beylikdüzü’nde bir konut bulmak için yanıp tutuşan Hollandalılar...

İnsan hayret bile edemiyor.

*

80’li yıllarda turizmi gazlamak için tek kanallı siyah-beyaz televizyonlarımızda bir şarkı çalınırdı.


Sözleri şöyleydi: “İnsanlar bir arada hayattan zevk almalı / Düşünün: Antalya’da mutlu bir Hollandalı”.

*

Şarkının sözlerini “Düşünün: Beylikdüzü’nde mutlu bir Hollandalı” diye değiştirmeye kalkıştım... Bunu düşünmeye kalkışanların beyinlerinin yanma ihtimalini aklıma getirerek...

Bir an korkup ürperdim.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar