İSTANBUL

24 Nisan'da okullar var mı 23 Nisan'ın ertesi tatil mi?

23 Nisan bu sene Salı gününe denk geldi ve resmi kurumlar ve okullar tatil oldu. Şimdi öğrenci ve veliler 23 Nisan'dan bir gün sonraki gün olan 24 Nisan Çarşamba gününün tatil olup olmadığını merak ediyor? MEB 24 Nisan'ı tatil yaptı mı? 24 Nisan Çarşamba günü okullar tatil mi?

24 Nisan'da okullar var mı 23 Nisan'ın ertesi tatil mi?

23 Nisan'da tatil yapan öğrenciler 24 Nisan'da okulların olup olmadığını merak ediyor. 24 Nisan Çarşamba okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı 24 Nisan'ın tatil olup olmadığına dair açıklama yaptı mı?

23 Nisan'da ilkokullar, ortaokullar, liseler ve üniversiteler tatil yaptı. Kamu daireleri, memurlar da tatil yaptı. Şimdi öğrenciler 24 Nisan günü tatil mi sorusunun cevabını arıyor ama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 24 Nisan'a ilişkin açıklama gelmedi. Yani kamu kurum ve kuruşları ile okullar 24 Nisan Çarşamba günü tatil değil.

23 NİSAN RESMİ TATİL

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi bayramlarından biridir. Bu doğrultuda, 23 Nisan günü resmi tatildir. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Yorumlar