İSTANBUL

19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs okullar tatil mi? Okullar açık mı kapalı mı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl pazar gününe denk geliyor. İlköğretim ve liselerde okuyan öğrenciler, pazartesi gününün resmi tatil olup olmayacağını merak ediyor.Peki 19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi günü okullar tatil olacak mı?

19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs okullar tatil mi? Okullar açık mı kapalı mı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım sürerken, milyonlarca öğrenci ve veli tatil araştırmalarına başladı.Her yıl kutlanan 19 Mayıs, bu yıl Pazar gününe denk geliyor. İlköğretim ve liselerde okuyan öğrenciler,  etkinlikler için hazırlıklarını sürdürürken 20 Mayıs pazartesi gününün resmi tatil olup olmayacağını soruyor. MEB  20 Mayıs'a ilişkin herhangi bir açıklama yaptı mı?

19 MAYIS HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

Bu yıl 19 Mayıs, Pazar gününe denk geliyor.

19 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramıdır. Bu doğrultuda, 19 Mayıs günü resmi tatildir.

20 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

20 Mayıs 2019 Pazartesi gününe ilişkin bir tatil bilgisi bulunmuyor. Konuya yönelik MEB tarafından yeni açıklamalar geldiğinde detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yorumlar