İSTANBUL

1 yıl olmadan birbirlerine düştüler! Başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı...

CHP'nin İstanbul teşkilatında işler karışık. Ekrem İmamoğlu'nun İBB'nin başına gelmesinde büyük pay sahibi olan Canan Kaftancıoğlu şimdilerde istenilmeyen kişi konumunda. Gazeteci Hadi Özışık, Kaftancıoğlu'nu 4 belediye başkanının istemediğini iddia etti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
1 yıl olmadan birbirlerine düştüler! Başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı...

Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Eşit Ağırlık' programında, Necati Özkan'ın Ekrem İmamoğlu'na ithafen kaleme aldığı 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı konuşuldu.

'Kahramanın Yolculuğu' kitabı, zaten karışık olan CHP İstanbul Teşkilatını daha da çok birbirine düşürdü!

Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun tek başına kahraman gibi gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirince tartışmanın fitili ateşlenmişti.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Canan Kaftancıoğlu 'ben kahramanım' demiyor. Kaftancıoğlu İstanbul ittifakından bahsediyor" dedi.

"4 BELEDİYE BAŞKANI KAFTANCIOĞLU'NU İSTEMİYOR"

Kongre süreci doğru. Şimdi Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir, Bakırköy belediye başkanı bunlar da Kaftancıoğlu'nu istemiyorlar. Kaftancıoğlu'nun kahraman kitabına verdiği cevap nedeni ile uzun süredir bir kavga yaşanıyor.

Canan Kaftancıoğlu 'ben kahramanım' demiyor. Kaftancıoğlu İstanbul ittifakından bahsediyor. Bu işin kahramanı Selahattin Demirtaş'tır. Seçim oy oranları CHP Esenyurt'ta ne yaptı da oyu 300 bin oya çıktı. CHP Sultanbeyli'de oyunu nasıl yüzde 35'e çıkardı. Kahramanlık varsa burada...

"TEŞKİLATIN BAŞINDA OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Seçim kazanmak başarıdır. Bir yıl olmadı birbirlerine girdiler. Kaftancıoğlu açık seçik diyor ki 'bu insanlarla ittifak yaptık, teşekkür etmediniz' diyor. Kaftancıoğlu'nun önümüzdeki kongrede İstanbul teşkilatının başında olması mümkün değil. Bunu en başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı istemiyor. CHP başarıyı kabul etmiyor, sabahtan akşama kadar bağırıyor. 

Yorumlar