GÜNGÖREN

'Tuvalet' cezası veren Veysel İpekçi'den skandal açıklama!

Son günlerin olay adamı Veysel İpekçi sessizliğini bozdu! AK Parti'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'den görevden alınmasına neden olan tuvalet skandalı ile ilgili açıklama geldi. İpekçi olayın yanlış aksettirildiğini iddia eden 9 dakikalık video yayınladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

AK Parti'li Güngören Belediyesi skandal bir olayla gündeme gelmişti. Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin bir çalışanına kendini gördüğünde selam vermediği ve ayağa kalkmadığı gerekçesiyle tuvalet cezası verdiği öne sürülmüş bir çok mecradan büyük tepki almıştı. Veysel İpekçi yayınladığı 9 dakikalık video ile açıklamada bulundu.

9 dakikalık video çekip yayınladı

“Sosyal medyada linç edildim. Sosyal medya iyi ve güzel şeylerin aktarılmasına da vesile olabilir. Bu nedenle ben de hak arayışımı buradan sizlerle paylaşıyorum. Ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar sizlere anlatmaya çalışacağım.” diyen İpekçi 9 dakikalık video kaydında ilginç iddialarda bulundu.

İşte İpekçi’nin enteresan açıklamalarından bölümler;

*Güngören içindeki basit bir olayın, başkan yardımcısının aldığı bir kararın bu kadar büyüyeceğini aslında düşünmedim. İlk gün hemen istifamı açıklayarak olayın suhulet içinde Güngören özelinde çözüleceğini düşündüm.

*Daha sonra olay beni, ailemi, çevremi etkiler biçimde büyütülünce mecburen ve hiç gerek yokken 7 düvele karşı mücadele veren Reis-i Cumhurun gündemine gelince ve ona da yanlış aksettirildiğini düşündüğüm için bu açıklamayı yapma gereği hissettim.

Neden Güngören?

İpekçi, açıklamasında özetle; Güngören’de başkan Bünyamin Demir’le birlikte “komünizme ve kapitalizme alternatif bir ekonomik sistemi hayata geçirecekleri dönemde” ‘operasyon’ diye tanımladığı bu olayın gerçekleştirildiğini söyledi.

Yorumlar