GÜNGÖREN

Sayıştay'dan Güngören Belediyesi için şok rapor

Sayıştay raporunu göre İstanbul’un Güngören ilçesi belediyesine kayıtlı 10 araç kayboldu. Belediyenin “Hibe ettik” iddiası öbür belediye tarafından yalanlandı, başka bir araç ise Erzincan’da hurdacıda çıktı.

Sayıştay'dan Güngören Belediyesi için şok rapor

Sayıştay raporunu göre İstanbul’un Güngören ilçesi belediyesine kayıtlı 10 araç kayboldu. Belediyenin “Hibe ettik” iddiası öbür belediye tarafından yalanlandı, başka bir araç ise Erzincan’da hurdacıda çıktı.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre Güngören Belediyesi’ne ait aralarında kamyon, iş makinesi, minübüs, arazöz ve binek otomobilin olduğu 10 araç kayboldu. Araçların kaybolduğu Sayıştay raporuyla ortaya çıktı. Ancak araçların akıbetiyle ilgili belediyeden henüz tatmin edici bir açıklama gelmedi.

Raporda “Dokuz adet taşıt başka belediyelere hibe edilmek veya satılmak suretiyle elden çıkarılmış ancak bu taşıtların devir/tescil işlemleri yapılmamıştır, bir adet taşıt hakkında ise bilgi edinilememiştir” denirken, belediyenin mülkiyetinde bulunan araçların envanterde tespit edilemediği vurgulandı.

Yorumlar