GÜNGÖREN

Güngören Belediyesi'ni karıştıran olayla ilgili başkan ilk kez konuştu

Güngören Belediyesi'nde yaşanan insanlık dışı olayı hepiniz hatırlarsınız. Başkan yardımcısı, bir belediye çalışanına tuvalet önünde bekleme cezası vermişti ve bir anda Türkiye'de gündem olmuştu. Yaşanan skandal sonrası Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, sessizliğini böyle bozdu....

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Güngören Belediyesi'ni karıştıran olayla ilgili başkan ilk kez konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Güngören Belediyesi'ne yaptığı ziyarette gündem yine insanlık dışı ceza veren başkan yardımcısıydı!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, kamuoyunda büyük tepki çeken belediye başkan yardımcısı Veysel İpekçi'nin bir çalışana verdiği "tuvalet" cezasıyla ilgili konuştu.

"İstifasını aldık, tahkikat devam ediyor"

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, belediye başkan yardımcısının AK Parti'den istifa edip etmediği ile ilgili soruya, "Maalesef böyle bir olay yaşandı belediyemizde. İlgili başkan yardımcımız istifasını aldık. Kurum içi tahkikat ise devam ediyor. Akabinde oluşacak hukuki süreç, kamuoyuna da duyuru yapılacak" yanıtını verdi.

"Yapılan iş tümüyle yanlış"

İBB Başkanı İmamoğlu, "Yapılan iş tümüyle yanlış. İdari olarak, başkan tedbirini almış zaten; istifası istendi. İdari süreci tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bu tür konularda disiplin uygulamalarında ne yazar ona da bakmak lazım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar