GÜNGÖREN

Güngören Belediyesi'nden virüs önlemi

Hem mevsimsel hastalıklar hem de olası Covid-19 salgınına karşı tedbiri elden bırakmayan Güngören Belediyesi Şubat ayında, 120 bin metrekare alanda ilaçlama yaptı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Güngören Belediyesi'nden virüs önlemi

Güngören Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı önlemlerini sıklaştırdı. Dünya'da 100'den fazla ülkede görülmesine rağmen henüz ülkemizde rastlanmayan Covid-19 virüsüne karşı Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar, camiler, kamu kurumları ve açık alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor. 

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, tedbiri elden bırakmadıklarını mevsimsel hastalıkların yanı sıra olası Covid-19 virüsüne karşı da tüm hazıklıklarını tamamladıklarını söyledi.

BİLGİ EVLERİNDE ÖNLEMLER ATIRILDI

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2005 yılında kurulmuş olan Bilgi Evleri'nde de tedbir elden bırakılmıyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin sosyalleşmelerine ve eğitimlerine destek vermek amacıyla kurulan dört Bilgi Evleri'nde de ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerine hız verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Bilgi Evleri'nde öğrencilerin yoğun olarak kullandığı, sınıf, oyun alanları, bilgisayarlar ve tuvaletlerde periyodik olarak ilaçlama işlemleri yapıyor.

Yorumlar