GÜNGÖREN

Açamadıkları kasayı taşıyarak çaldılar! Güngören'de yaşandı

Güngören'de Ramazan Bayramı'nda bir iş insanının evine giren ve açamadıkları kasayı yanlarında götüren şüpheliler ekipler tarafından yakalandı. Olayla ilgili bir kişinin arandığı bildirildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Açamadıkları kasayı taşıyarak çaldılar! Güngören'de yaşandı

Güngören'de Ramazan Bayramının birinci günü girdikleri evde içinde 800 bin lira değerinde döviz ve ziynet eşyası bulunan kasayı taşıyarak çalan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Ev sahibi iş adamı M.L.'nin bir süre önce işyerini sattığı ve aldığı paraları kasasında sakladığı öğrenildi. Çalınan kasada M.L.'nin ailesine ait mezarlık tapularının da bulunduğu belirtildi.

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucu önce eşkali daha sonra kimlikleri tespit edilen iki şüpheliyi 3 Temmuz 2019 tarihinde yapılan operasyonla gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerden İbrahim A.(24)'ün daha önceden hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak, yaralama gibi suçlardan 15 kez, diğer şüpheli Tekin T.(29)'ise hırsızlık ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından 5 kez gözaltına alındıkları tespit edildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili bir kişi daha aranıyor.

Yorumlar