GAZİOSMANPAŞA

Başkan Usta'dan gençlere önemli çağrı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin kültür, sanat ve sporla güçlendirilmesi gerektiğini belirterek gençleri en az bir spor veya sanat dalıyla ilgilenmeye çağırdı.

Başkan Usta'dan gençlere önemli çağrı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Fahrettin Özüdoğru Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne kazandırılan 110 kişi kapasiteli konferans salonunun açılında konuşan Başkan Usta, “Yeni eğitim alanlarını ilçemize kazandırarak daha az sınıflarda, kaliteli mekânlarda iyi eğitim verecek imkânları sağlamak zorundayız. Eğitim bu işin çatısıdır. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi gönül belediyeciliğini de ekleyerek bu çatıyı kültür, sanat ve sporla güçlendirmeliyiz. Bu anlamda hizmete açtığımız sanat akademimizle, millet kıraathanesi ve kütüphanemizle bu ihtiyaçları karşılamanın çabası içindeyiz” dedi.

“HER BİRİNİZİN UĞRAŞTIĞI EN AZ BİR SPOR VEYA SANAT DALI OLSUN”

Gençleri en az bir spor veya sanat dalıyla ilgilenmeye çağıran Başkan Usta, “Biz size mekanları ve imkanları sunmaya devam ediyoruz ama bunları sahiplenip yeteneklerinizi ortaya çıkartacak, hayallerinize ulaşacak olan sizlersiniz. Her birinizin uğraştığı en az bir spor veya sanat dalı olsun. Eğitiminizi kültür, sanat ve sporla desteklemelisiniz” diye konuştu.

GENÇLERLE İŞ BİRLİĞİNE TAM GAZ DEVAM

Fahrettin Özüdoğru Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden başlamak üzere gençlere yönelik yeni bir projeyi daha hayata geçiren Başkan Usta, “İlçemiz ve ülkemiz adına gençlerden şunu talep ediyorum. Her biriniz kendini okul müdürünün, Milli Eğitim Müdürü'nün ve Cumhurbaşkanı'nın yerine koyarak hayallerini, projelerini, düşüncelerini getirsin bize. Biz de gençlerimizin bu projelerine sahip çıkalım, destek olalım. Bu projemizi buradan başlatarak tüm okullarımıza yayalım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar