FATİH

Akıllara durgunluk veren olay! Fatih'te bir evde 4 kardeş ölü bulundu

Fatih'te kapısında 'Dikkat siyanür var' yazılı not olan bir evde, 2'si kadın 4 kardeş ölü bulundu. Ekipler not nedeni ile özel kıyafetler ve maske ile eve girdi.Kardeşlerin ölüm nedeni araştırılıyor

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Akıllara durgunluk veren olay! Fatih'te bir evde 4 kardeş ölü bulundu

İstanbul haberleri-İstanbul Fatih'ten dün akşam saatlerinde akrabalarına ulaşamayan bir kişinin polisi araması sonrası hareketli saatler yaşandı. Ekipler bu telefonun ardından olay yerine geldi ve gerekli tedbrilerin alınmasının ardından içeri girdiği evde 4 cesetle karşılaştı.

Olay, Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde bulunan bir binanın birinci katında yaşandı. Akrabalarına ulaşamayan bir kişi polisi arayarak durumu anlattı. İddiaya göre, olay yerine saat 23.00 sıralarında gelen ekipler kapıda, "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin." şeklinde not buldu. Bunun üzerine olay yerine AFAD ekipleri çağırıldı. 

 

İÇERİ GİREN EKİPLER 4 KİŞİNİN CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından içeriye giren ekipler kardeş oldukları öğrenilen 48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin'in cansız bedeniyle karşılaştı. 

 

EKİPLER MASKE TAKARAK EVE GİREBİLDİ

Olay yerine gelen ekipler kapıda yazan not nedeniyle içeriye özel kıyafetler ve maskeyle girdi. Yoğun güvenlik önlemleri arasında eve giren ekipler uzun süre incelemelerde bulundu.  İncelemelerin ardından 4 kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

"KAPIYA NOT BIRAKILMIŞ"

 Olay yerinde yaşananları anlatan görgü tanığı, "Olay birinci katta meydana geliyor. 4 kişi evde ölü bulunuyor. Akrabaları ulaşamayınca polisi arıyorlar. Polis geliyor bakıyorlar hepsi ölmüş. Kapıda da siyanür var girmeyin yazmışlar" dedi. 

Yorumlar