EYÜP

Kaç kişi işe yerleştirildi? Eyüpsultan İstihdam Merkezi'ne nasıl başvurulur?

Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan İstihdam Merkezi’nin (ESİM) başlattığı “İstihdam Seferberliği” tüm hızıyla sürüyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kaç kişi işe yerleştirildi? Eyüpsultan İstihdam Merkezi'ne nasıl başvurulur?

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim döneminde açıkladığı “5 yılda 5 bin istihdam” sözünü yerine getiriyor ve Eyüpsultan’da yaşayan işsiz vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

MÜLAKAT YAPILAN 128 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

Bugüne kadar binlerce iş görüşmesi yapan Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM) yetkilileri, Şubat ayında mülakat yapılan 128 kişinin işe yerleştirildiğini bildirdi.

“TÜM BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR”

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM) Sorumlusu Büşra Özdemir konuyla ilgili şunları söyledi:

“Eyüpsultan İstihdam Merkezi’ne başvuru yapan bütün vatandaşların başvurusunu değerlendiriyoruz. Elimizde açık ilan başvurusu varsa yönlendirme sağlıyoruz. Tüm ilanları her gün mutlaka inceliyoruz. Sadece elimizdeki ilanlara değil bazen firmalarla görüşerek de istihdam imkânları yaratabiliyoruz.”

“HER MESLEK GRUBU BİZE BAŞVURABİLİR”

“Haftalık yaklaşık 100 vatandaşımız bizi arayarak ya da direkt merkezimize gelerek kayıt bırakıyor. Daha çok güvenlik, depo, mutfak ve çay personeli, temizlik görevlisi, beden işçisi ve garsonluk gibi meslek grupları başvuruyor. Mühendis, hemşire veya farklı mesleklerden vatandaşlarımız da bize başvurabilir.”

İŞ VE KARİYER BİRİMİNE NASIL BAŞVURULUR?

Eyüpsultan İstihdam Merkezi Eyüpsultan'da ikamet eden ve iş arayan her vatandaşımıza hizmet veriyor. İş arayışında olan vatandaşlarımız (440 15 46 ve 0538 277 45 38) nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

İş arayış sürecinin başlaması ve mülakat evresine geçiş için adayların Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi’nde bulunan merkezimize gelip öz geçmiş formu doldurmaları gerekiyor.

Yorumlar