EYÜP

Eyüpsultan’da ücretsiz Zumba ve Pilates dersleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sağlıklı ve zinde bir yaşam için “Haydi Hanımlar Spora” sloganı ile tüm Eyüpsultanlı kadınları spora davet ediyor.

Eyüpsultan’da ücretsiz Zumba ve Pilates dersleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sağlıklı ve zinde bir yaşam için “Haydi Hanımlar Spora” sloganı ile tüm Eyüpsultanlı kadınları spora davet ediyor.

Eyüpsultanlı kadınların sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlayan proje ile Eyüpsultanlı kadınlar doyasıya spor yapmanın keyfini yaşayacaklar.

SPOR EĞİTİMLERİ DÖRT FARKLI BÖLGEDE VERİLİYOR

Eyüpsultanlı kadınların ücretsiz olarak zumba ve pilates dersleri alacakları spor eğitimleri dört farklı bölgede gerçekleştiriliyor.

Profesyonel spor hocası Dilek Tezcan tarafından verilen spor eğitimleri Eyüpsultan Anadolu Lisesi’nde Pazartesi ve Perşembe günleri sabah 08.00 – 09.00, akşam 19.30 – 20.30 arası, Şehit Murat Taş Ortaokulu’nda Pazartesi ve Perşembe günleri 09.30 – 10.30 arası, Serdar Aksun Anaokulu’nda Salı – Cuma günleri 16.00 – 17.00 arası, Güzeltepe Aktif Yaşam Merkezi’nde ise Çarşamba ve Cuma günleri 09.30 – 10.30 ve 10.45 – 11.45 saatleri arasında veriliyor.

Spor eğitimleri ile Eyüpsultanlı kadınların, bedenen ve zihnen çok rahatlayacaklarını belirten Dilek Tezcan şu açıklamaları yaptı:

“Tüm vücudu çalıştıran pilates, düzenli olarak yapıldığında kasları güçlendirir ve esneklik kazandırır; en önemlisi de zihnin bedene hükmetmesini sağlar.

Zumba ise metabolizmayı hızlandırarak kalori ve yağ yakımının hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Ayrıca iyi bir duruş elde etmek için de direnç antrenmanı olarak zumbayı tercih etmeliyiz. Bütün Eyüpsultanlı hanımları spora davet ediyoruz.”

Bilgi ve Başvuru İçin: 0212 440 15 59

Yorumlar