EYÜP

Eyüpsultan Belediye Başkanı tek tek kontrol etti! Yakında açılıyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından uygulamaya konulan “Sosyal Market Projesi” için geri sayım başladı. Bu proje ile birlikte ihtiyaç sahiplerine nitelikli hizmet sunulacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Eyüpsultan Belediye Başkanı tek tek kontrol etti! Yakında açılıyor

Eyüpsultan Belediyesi tarafından yine bomba bir proje hayata geçiyor. Sosyal Market Projesi yapım çalışmalarında sona gelindi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Sosyal Market'i ziyaret etti ve rafları tek tek kontrol ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Karadolap Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde hizmet verecek olan Sosyal Market, yenilikçi hizmet modeliyle yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını giderme noktasında büyük kolaylık sağlayacak.

ALIŞVERİŞ KARTI VERİLECEK

İhtiyaç sahiplerine alışveriş kartı verilecek. Kart sahipleri Sosyal Market'ten istediklerini alabilecekler. Proje ile Eyüpsultan'da yardıma muhtaç kimsenin kalmaması hedefleniyor. 200 metrekarelik bir alanda inşa edilen Sosyal Marketin içinde şarküteri ürünleri, temizlik malzemeleri, kuru gıda, süt ürünleri olacak. Daha sonra ihtiyaçlar doğrultusunda marketin içinde farklı ürünler de yer alacak.

NASIL YARARLANILACAK?

Sosyal Marketten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bireysel başvuru yaparak bu imkandan yararlanabilecekler.

Yorumlar