ESENYURT

Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma yaptığı sokak yağmur sonrası çamur altında kaldı

Esenyurt'tan sağanak yağış sonrası gelen görüntüler şoke etti. İSKİ'nin yaptığı çalışma sonrası öylece bırakılan yolda toprak kaydı ve bir araç çöken çukurda kaldı. Mahalle sakinleri durumdan şikayetçi...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma yaptığı sokak yağmur sonrası çamur altında kaldı

İSKİ Esenyurt'ta çalışma yaptı yağmurun etkisi ile yoldaki taşlar döküldü heryeri çamur bastı.  Zor durumda kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri yetkililerin biran önce sokağı eski haline getirmesini bekliyor. Ayrıca yolda yağışın da etkisiyle kayan toprak bir aracında çukurda kalmasına neden oldu Araç sahibi belediyenin ve İSKİ yetkililerinin kendisi ile ilgilenmediğini iddia ediyor.

Olay, Pınar Mahallesi 1222 Sokak'ta meydana geldi. Gece saatlerinde  yağış sebebiyle, İSKİ'nin çalışma yaptığı sokakta yumuşayan toprakta kayma meydana geldi. Kayma sonucu, çöken yolda park halinde duran 22 AR 013 plakalı minibüsün bir lastiği çukurda kaldı. Sabah işe gitmek için evinden çıkan Cevdet Aytekin, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığa uğradı. Askıda kalan minibüsü kurtarmak için olay yerine çekici çağrıldı. Ayrıca sokak üzerinde farklı noktalarda da çökmelerin yaşandığı görüldü.

Minibüsün sahibi Cevdet Aytekin, "Akşam buraya park ettim. Yağmur yağarken arabam çökmüş. Şuan mağdurum ne belediye ne İSKİ ilgilenmiyor. Burada çalışan İSKİ. Benimle ilgilenmiyorlar" dedi.

Öte yandan dün de Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi 1211 Sokak'ta yapılan İSKİ çalışması sırasında bir işçi toprak altında kalarak yaralanmıştı.

Yorumlar