ESENYURT

Esenyurt hizmet bekliyor başkan kolları sıvadı

İSTANBUL Esenyurt Belediye Meclisi tüm üyelerin katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Oturuma başkanlık eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’un yüklü sorunları olduğunu belirterek halkın hizmet beklediğini söyledi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Esenyurt hizmet bekliyor başkan kolları sıvadı

Esenyurt'ta yeni bir dönem başlıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un başkanlığında Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıya, Cumhuriyet halk Partisi (CHP) ve AK Parti’li Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Salona sığmayanlar vatandaşlar, toplantıyı meclis salonu önündeki ekrandan takip etti. Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybetmiş Türk devlet adamları ile şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

‘Yeni Bir Döneme Başlıyoruz’ Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kemal Deniz Bozkurt, “Yeni bir döneme başlıyoruz. Sancılı bir süreçten geçtik. Seçimi geride bıraktık. Esenyurt’un sorunları çok ve bunlara çözüm arayacağız. Hep birlikte barış ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Esenyurt halkı hizmet bekliyor” dedi.

Meclis toplantısında söz alan Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Gazanfer Karakaş ta AK Parti grubu olarak Esenyurt’un sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yorumlar