ESENLER

Esenler Belediyesi kurban kesim kursu ne zaman? Kayıt için neler gerekli?

Esenler Belediyesi tarafından Kurban Bayramı'nda yaşanan kazaların azaltılması ve kurban kesimlerinin daha sağlıklı ve düzenli yapılabilmesi için Kurban Kesim Elemanı ve Hijyen Eğitim Kursu açılıyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Esenler Belediyesi kurban kesim kursu ne zaman? Kayıt için neler gerekli?

Esenler Belediyesi bu senede geleneği bozmadı ve Kurban Bayramı öncesi olası kazaları önlemek amacı ile açacağı Kurban Kesim Elemanı Kursu için kayıtlara başladı.

01 Ağustos Perşembe günü başlayacak kursta kurban kesmek isteyenler, teorik ve uygulamalı olmak üzere 2 aşamalı eğitimden geçirilecek.

Kurban kesimiyle ilgili teorik eğitimi alacak kursiyerler, alanlarında uzman eğitmenlerden kurban kesimiyle ilgili eğitim alacaklar. Kursiyerler, kurban kesiminin dini yönü, hijyen ve bulaşıcı hastalıklar konusunda da bilgilendirilecekler.

Peki Kurban Kesim Elemanı ve Hijyen Eğitimi Kursu ne zaman başlıyor ve kayıt için yapılması gerekenler nedir diye soruyorsanız detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kurbanlarınızı daha bilinçli, dikkatli ve hijyen kurallarına uygun olarak kesmek ve kestirmek için Esenler Belediyesi'nin kursuna katılabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki numarayı aramanız...

Katılım için: 0212 568 15 09 - 0212 428 41 16

Yorumlar