ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı

Çekmeköy Belediyesi’nin Önce Oku sloganı ile ikincisini düzenlediği Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde,  Madenler Meydanı’na kurulan alanda düzenlenen 2. Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı.  97 yayınevi ve 109 yazarın katıldığı fuar, 13 Ekim’e kadar kitapseverleri ağırlayacak.

2. Çekmeköy Kitap Fuarı;  Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İl Kültür Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş ve yüzlerce kitapseverin katılımı ile açıldı. Fuarın ilk günkü konukları Pelin Çift ve Tufan Gündüz oldu. Tarih Bizi Çağırıyor söyleşisi ile Çekmeköylülerle buluşan yazarlar daha sonra kitaplarını imzaladılar.

Açılışta konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz kitap fuarımızda yüzlerce yazarımızı misafir etmeye hazırlanıyoruz. Bilgisayarlar, tabletler, cep telefonları zamanın gerekleri olduğunu biliyoruz ama hem beden ve ruh sağlığımız hem de genel kültür için kitap okumaktan vazgeçmemeliyiz. Burada hem birçok kitap çeşidine ulaşabilecek, hem de sevilen yazarlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Ben ailelerimizi, okullarımızı kitap fuarımıza davet ediyorum” dedi.

13 Ekim’e kadar açık kalacak fuarda; 5 Ekim Cumartesi Cansu Canan Özgen, 6 Ekim Pazar Bekir Develi, 7 Ekim Pazartesi Ufuk Tufan, 8 Ekim Salı Mete Yarar, 9 Ekim Çarşamba Ramazan Kurtoğlu, 10 Ekim Perşembe Erhan Afyoncu, 11 Ekim Cuma Şermin Yaşar, 12 Ekim Cumartesi Murat Tavlı, 13 Ekim Pazar İsmail Kaya, 13 Ekim Pazar Bahadır Yenişehirlioğlu  yer alacak.

Yorumlar