ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediyesi’nin 2020 bütçesi 270 milyon tl

Çekmeköy Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi, 270 milyon TL olarak belediye meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Çekmeköy Belediyesi’nin 2020 bütçesi 270 milyon tl

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi 3. Birleşimi’nde, Çekmeköy Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi görüşüldü. Meclis Birinci Başkan Vekili Şenol alan tarafından yönetilen birleşimde yapılan oylamada 270 milyonluk 2020 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Tasarruf yapıp sosyal yardıma dönüştürüyoruz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Belediye kaynaklarının 1 kuruşunu bile israf etmeme talimatımız var. Ben kendi odamda gündüz ışıkları yakmıyorum, mesai arkadaşlarıma da bu konularda hassas olmalarını söylüyorum. Ekibim şahit olarak burada, kim bu belediyenin bütçesinden bilinçli olarak yanlış bir şey yaparsa çocuklarınızdan çıkar diyorum her zaman. Biz, büyük küçük demeden israftan kaçınıyor, o paraları sosyal yardım olarak, yatırım olarak Çekmeköylüler için harcıyoruz,” dedi.

11 Yılda Meclise hiç borçlanma getirmedik

Başkan Ahmet Poyraz, “Bugün geçmiş dönemde bu şehre birlikte hizmet ettiğimiz muhalefetten arkadaşlarımız da burada. Onlar da çok iyi biliyor ki 11 yıldır bu meclise hiç borçlanma yetkisi talebi ile gelmedik. Hatta, 2017 bütçemizden artırarak o yılı kapattık. Araştırın bakın, bizim gibi borçlanma yapmayan kaç tane belediye var,” dedi.

Yorumlar