ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi, daha kaliteli ve iyi hizmet sunabilmek adına projelerini artık vatandaşların düşüncelerini dikkate alarak şekillendiriyor.

Yeni Akit’ten A. Enes Boyacı’nın haberine göre “Modern Çekmeköy, Model Çekmeköy” sloganı ile projeler için ilk adımları attıklarını söyleyen Poyraz, “Bugün model alınan bir kent ortaya çıkarabildiysek, yönetime vatandaşı ortak etmemiz ve onlardan aldığımız destek sayesinde oldu. Çekmeköy adı değer kazandı. İlçenin marka değeri yükseldi. Birbiri ardına hizmete açılan yatırımlar ve dev projelerle Çekmeköylü’nün yüzü gülüyor’’ diye konuştu. 

Her söyleneni dikkate aldık
Çekmeköy ilçesi vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek için birebir iletişime dayanan süreçlerle ilerlediklerini ileten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘’Günün hangi saati olursa olsun evlerinin, işyerlerinin kapılarını bizlere açan hemşehrilerimin; evde, okulda, parkta, yolda tüm samimiyetleri ile kendilerini ifade eden gençler ve çocukların her söylediklerini ciddiye aldık’’ diyen Başkan Poyraz, ’’Bir istek, bir şikâyet, bir hayal derken biriken vatandaş görüşleri bizim yol haritamızı çizdi. Kimi zaman yeni projeler için ilham kaynağı oldu, kimi zaman yapılmak üzere olan bir hatadan dönülmesini sağladı’’ dedi.

Anket ile Çekmeköy’e yeni bir bakış 
Çekmeköy’e daha çağdaş bir kimlik sunmayı hedefleyen ‘Startejik Plan Paydaş Anketi’ne vatandaşlar web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Anketin soruları belediyenin strateji geliştirme müdürlüğü tarafından oluşturulmuş.

Ankette bulunan toplam 18 sorudan birkaçı ise şu şekilde: 

-Hangi mahallede/bölgede oturuyorsunuz?
-Çekmeköy’de kaç yıldır oturuyorsunuz?
-Eğitim durumunuz?
-Mesleğiniz?
-Belediyemiz ile ne sıklıkla iletişim kurmaktasınız?
-Belediyemizin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında ne ölçüde bilgi sahibisiniz?
-Belediyemiz ile ilgili haberleri en çok hangi mecrada görüyorsunuz?
-Belediyemizin hizmetlerini düşündüğünüzde genel başarısını nasıl değerlendirirsiniz?

Yorumlar