BÜYÜKÇEKMECE

Büyükçekmece’deki çocuk oyun parklarına yenileri ekleniyor

Türkiye’nin en büyük yeşil alanına sahip olan Büyükçekmece’ye inşa edilen yüzlerce oyun parkı çocuklar için hizmet veriyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Büyükçekmece’deki çocuk oyun parklarına yenileri ekleniyor

Çocukların güvenle oyun oynayabileceği aynı zamanda dalından meyve kopartıp yiyebileceği ağaçların yer aldığı oyun parklarının sayısı Büyükçekmece’de gün geçtikçe artıyor.

Güzelce Mahallesi’nde 1300 metrekarelik bir alana yapılan oyun parkı basketbol sahası, fitness alanı ve meyve bahçesiyle hem çocuklar hem de aileleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çocukları parkta oynayan anne ve babalar da fitness aletlerinden faydalanarak hem spor yapma imkanı buluyor hem de çocuğunu oynarken kontrol etme şansı buluyor.

“Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önce gelir”

“Hizmetin Temeli Sevgidir” sözüyle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçemize sürekli yeni çocuk oyun parkları kazandırıyoruz. Yalnızca çocuklarımızı değil, onları parka getiren ailelerini de düşünerek inşa ediyoruz parklarımızı. Son dönemlerde parklarımıza meyve ağaçları diktik. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önce gelir. İlçemize yeni parklar hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Yorumlar