BÜYÜKÇEKMECE

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında bir araya geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına belediyedeki birimler katılarak bugüne kadar Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan faaliyetler ve hayata geçirilebilecek projeler hakkında konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi ve Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark sorumluları toplantının sonunda belediye birimleri arasında proje geliştirme birimini kurarak ileriki dönemlerde Avrupa Birliği projeleri konusunda ortak projeler üreteceklerini belirtti.

“Güzel projelere imza atacağız”

Büyükçekmece’de önemli çalışmalara imza atıldığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’nin mutluluk şehri olarak bilinmesinde belediyemizin faaliyetleri de etkili olmuştur. Çalışmalarımıza her zaman için ‘Önce insan’ diyerek başladık. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı bizim için her şeyden önce gelir. Bu yüzden Büyükçekmece Belediyesi olarak hep insan odaklı çalışmalar hayata geçirdik. Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark sorumluları belediye personeliyle bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Gelecekte birlikte güzel projelere imza atacağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar