BEYOĞLU

Süleyman Soylu'dan Alper Taş'a çok sert cevap

Millet İttifakı İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında başlayan tartışma Twitter'da devam ediyor. Son olarak Alper Taş'ın Soylu'ya iddiasını ispat etmesi çağrısında bulunmasının ardından, Bakan Soylu'nun verdiği cevap çok ses getirdi.

Süleyman Soylu'dan Alper Taş'a çok sert cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile bağlantılı isimlerin Millet İttifakı'nın aday listelerinde olduğunu belirtmiş ve seçilmeleri halinde gerekenin yapılacağını aktarmıştı. 

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş hakkında konuşan Süleyman Soylu; ''Alper Taş denilen bir adam var Beyoğlu'nda. Apo'nun resmi önünde, bilmem ne akademisinde orada kendi ideallerini, kendi anlayışını anlatan bir adam var. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bunların zikri de fikri de bellidir. Türkiye'nin huzurunu almak istiyorlar elinden. Bu kadar açık ve net."ifadelerini kullanmıştı.

İşte Alper Taş'ın Abdullah Öcalan'ın posteri önünde konuşma yaptığı o kare:

Bunun üzerine Alper Taş Süleyman Soylu'ya, "@suleymansoylu benim Kandil’de Akademi’de konuşma yaptığımı ispat edersen, hemen Beyoğlu Belediye Başkanlığı adaylığından istifa edeceğim. İspat edemezsen sen İçişleri Bakanlığından istifa edecek misin?" diye yazdı.

 

Bu paylaşımın ardından ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Alper Taş'a cevap vererek, "Cizre'de, çukur olaylarında PKK'nın, eli kanlı akademilerine ismini verdiği Mahsun Korkmaz'ın ve Apo'nun fotoğrafı önünde poz veren ALÇAK mı söylüyor bunu? Apo’nun uşağı!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar