BEYOĞLU

Kış günlerinde kimse dışara kalmasın diye evsizler için seferber oldular

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokaklarda yaşayan evsiz vatandaşlar için seferber oldu. Sokaklardan alınarak Zabıta Müdürlüğü’ne götüren evsiz vatandaşlar çay ikramının ardından Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na götürdü.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kış günlerinde kimse dışara kalmasın diye evsizler için seferber oldular

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağmur ve soğuk hava en çok sokakta yaşayan vatandaşları etkiledi. Hemen harekete geçen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokaklarda yaşayan evsiz vatandaşlar için seferber oldu.

Ekipler akşam saatlerinde Taksim, Talimhane ve İstiklal çevresinde başlattıkları çalışma sonucu soğuktan donmak üzere olan evsiz ve kimsesiz sokakta yaşayan vatandaşların imdadına yetişti.

ZABITA EKİPLERİ KİMSESİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Duyarlı vatandaşların Beyoğlu Belediyesi iletişim merkezi 4440160 nolu telefona bıraktıkları ihbarları da değerlendiren ekipler yaşlı, genç, çocuk çok sayıda vatandaşı önce Zabıta Müdürlüğüne götürerek sıcak çay ikramında bulundu. Evsiz vatandaşlar daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kış aylarında evsizleri misafir ettiği Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na götürüldü. Burada sağlık kontrolleri yapılan evsiz çocuklar ve vatandaşlar merkeze yerleştirildi. Zabıta ekipleri kış boyu devriyelerini sıklaştırarak evsizlere yardım elini uzatmaya devam edecek.

Yorumlar