BEYOĞLU

İstanbul'un en zarif düğün etkinliği Bridal Weekend başladı

Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul'un en zarif düğün etkinliği Bridal Weekend başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İstanbul'un en zarif düğün etkinliği Bridal Weekend başladı

İstanbul’un en zarif ve en şık düğün etkinliği olan Bridal Weekend Beyoğlu'nda başladı. Beyoğlu Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen etkinliğin tanıtımı, Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapıldı.

Tasarım konusunda uzmanlaşmış kırka yakın firmanın özel tasarımlarının sergilendiği etkinliğin tanıtım gecesine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile eşli Seyhan Yıldız da katıldı. Tasarımcı firmaların stantlarını gezen Başkan Yıldız, 2020’nin düğün trendleri hakkında bilgi aldı.

Gecede ayrıca 2020 yılının trend gelinlik modellerinin sergilendiği bir defile düzenlendi. İki gün boyunca devam edecek olan etkinlikle, evlilik hazırlığı yapan vatandaşlar hayallerindeki gelinlik tasarımları ve diğer tamamlayıcı öğeler ile buluşacak ve 2020’nin düğün trendleri hakkında bilgi edinebilecekler.

SANAT, TASARIM VE KÜLTÜR BOYUTU OLAN BİR ETKİNLİK

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Evli olanlar var bekar olanlar var. Burası bekar olanlara daha çok hitap ediyor aslında ama burada sanat, tasarım, kültür boyutu olan bir etkinlik düzenleniyor. Stantları gezdim birbirinden nezih ve kreatif insanın ufkunu ve yüreğini açan çalışmalar yapılmış. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Beyoğlu Belediyesi olarak böyle bir etkinliğe paydaş olmak ve Beyoğlu’nda yapılıyor olmasından dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Biz belediye başkanları olarak gençlere ve yeni evli çiftlere Allah bir yastıkta kocatsın gibi dilek ve temennilerde bulunuyoruz. O bakımdan bu işi yapanlara naçizane önerim yastıkları tek yapalım gelin ve damat evlerinde bir ömür boyu tek yastığa başlarını koyarak ömürlerini mutlu bir şekilde devam ettirsinler. Yoksa gelin kendi yastığını alıyor herkesin yastığı kendine olmaz. Bizim kültürümüzde yastık tektir. Hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Yorumlar