BEYOĞLU

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız müjdeyi verdi

Öğretmen ve velilerin taleplerini dinleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, mahallelere çocuk bahçeleri yapacaklarının müjdesini verdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız müjdeyi verdi

Beyoğlu'nda mahallelere çocuk bahçeleri geliyor. Müjdeyi Başkan Ali Haydar Yıldız verdi. Başkan Yıldız çocuk bahçeleri için çalışmaların başladığını duyurdu. 

Beyoğlu Belediye Başkanı ‘Okul Buluşmaları' kapsamında dün Haliç İlkokulu'nu ziyaret etti. İlk olarak okul bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yıldız, öğrencilerle birlikte Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştiren askerler için dua etti. Başkan Yıldız daha sonra öğretmenlerin ve velilerin taleplerini dinledi.

ÇOCUK BAHÇELERİ GELİYOR

Sağlıklı bir çevre için öğrencilerden, öğretmenlerden ve velilerden temizlik konusunda daha hassas davranmalarını rica eden Başkan Yıldız, “Beyoğlu hepimizin. Beyoğlu'nun hep birlikte temiz tutacağız. Bizler de mahallelerimize çocuk bahçeleri yapacağız. Orada voleybol ağları, basketbol potası, oyun grupları ve spor aletleri olacak. Bunun için çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar