BEYOĞLU

AK Parti Beyoğlu'na onu seçti! Haydar Ali Yıldız aslen nereli eşi kimdir?

Beyoğlu AK Parti belediye başkan adayı Haydar Ali Yıldız, bu görevden önce cumhurbaşkanlığı danışmanlığı yapmıştı.

AK Parti Beyoğlu'na onu seçti! Haydar Ali Yıldız aslen nereli eşi kimdir?

Haydar Ali Yıldız aslen Rize'li. 2 Şubat 1971 tarihinde Güneysu'da dünyaya gelen Haydar Ali Yıldız'ın baba adı Rızvan, anne adı Havva'dır. Avukat olan Haydar Ali Yıldız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 

Evli olan Haydar Ali Yıldız'ın 3 çocuğu bulunuyor. Haydar Ali Yıldız'ın eşinin ismi Seyhan Yıldız. Kamuoyu önüne eşiyle birlikte nadiren çıkan Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu öncesinde cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev yapmıştı. 

AK PARTİ Beyoğlu Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve AK PARTİ Beyoğlu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Haydar Ali Yıldız, 26 Haziran 2009 tarihinde İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi ve İl Başkan Yardımcılığı-İl Seçim İşleri Başkanı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak görev yaptı. 

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili olarak seçildi. 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili görevinde bulundu. 6 Ağustos 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevde bulundu.

Hobisi okçuluk

Okçuluğa olan tutkusuyla bilinen Haydar Ali Yıldız, sosyal medya paylaşımlarında sık sık bu hobisiyle ilgili paylaşım yapıyor. Yıldız, Okçular Vakfı Kurucu Başkanı, Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam ediyor.

Yorumlar