BEYOĞLU

Ahmet Misbah Demircan 'Beni yine başkan yapın' pozu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, üç döneme takılmasına rağmen aylardır yeniden başkan olmak için çırpınıyor. Gönlünde yatan ilçe Beyoğlu, ama orası olmazsa, Sarıyer'i istiyor.

Oktay Sağlam
Oktay Sağlam[email protected]
Ahmet Misbah Demircan 'Beni yine başkan yapın' pozu!

31 Aralık 2019'a üç aydan fazla bir zaman kalırken, AK Parti henüz İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarına belirlemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşmasında, İstanbul'daki belediye başkanlarının çoğunun değişeceğini söylemişti. 

Başkan adayı olma şansı en zayıf olanlardan biri de Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan... Çünkü üçüncü döneme takılıyor. Buna rağmen Misbah Başkan, gecesini gündüzüne katarak yeniden başkan olmak için çırpınıyor. Sokaktaki vatandaşlarla sık sık görüşen, ahaliye kapılarını ardına kadar açan Demircan, verdiği pozlarla adeta "Beni yeniden başkan yapın" diyor. 

Peki Demircan'ın şansı var mı? 

Beyoğlu için şansı zor... Ama Sarıyer'den aday olmak için her yolu deniyor, her kapıyı zorluyor. O da Üsküdar Belideye Başkanı Hilmi Türkmen gibi, yaptığı icraatlarla göze girmek ve yeniden aday gösterilmek istiyor. Ancak kulislerden yansıyan bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Binali Yıldırım, Ahmet Misbah Demircan'a pek sıcak değil. 

Bakalım şans bir kez daha Demircan'a mı gülecek yoksa, bir başka liyakat sahibi birine mi... Bekleyip göreceğiz.. 

Yorumlar