BEYLİKDÜZÜ

Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen adam!

Ekrem İmamoğlu her zamanki gibi sakindi ama karşısındaki kişi acılıydı, arkadaşı canına kıymıştı. Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan Yaşar Uçar, zimmete para geçirmekle suçlanınca bir mektup yazıp canına kıydı. Ekrem İmamoğlu'na kafa atmak isteyen kişinin acısı da işte bu yüzdendi.

Ekrem İmamoğlu "konuşacağız" dediyse de konuşturulmadı. Neyi konuşacaklardı, bir can gitmişti, geri gelebilecek miydi? Arkadaşları da işte bu soruyu sordu CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu'na...

"Getiremeyiz" deyince, "O zaman ne konuşacağız, Yaşar'ı geri getiremeyeceksek ne konuşacağız" karşılığını aldı ve bir o kadar da ağır söz... İmamoğlu'nun koruması devreye girse de tepkiler dinmedi... İmamoğlu söylene söylene, daha doğrusu "tamam tamam" diyerek bulunduğu yeri terketti... Zira biraz daha kalsa, tadsız şeyler yaşanabilirdi...

Türkiye yerel seçim atmosferine her geçen gün biraz daha girerken, İstanbul'da CHP'nin adayı olan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nde zor günler geçiriyor. Zimmetine para geçirdiği iddia edilen bir belediye çalışanının önce mektup yazıp, ardından hayatına son verdiği ve mektuba Emniyet tarafından el konulduğu öğrenildi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin veznesinde 20 yıla yakın süredir veznedar olarak görev yapan Yaşar Uçar hakkında zimmetine para geçirdiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Yorumlar