BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü’nde, Barış ve Sevgi buluşmaları devam ediyor

 Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl 6’ıncısını düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları üçüncü gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Siyasette umudu konuşuyoruz, eğitimde, sporda ve kadın için umudu konuşacağız. " dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beylikdüzü’nde, Barış ve Sevgi buluşmaları devam ediyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin, 6’ıncısını düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları üçüncü gününde Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda Sahaf Söyleşileri ve Çardak Altı Sohbetleri ile edebiyat, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini Beylikdüzü halkıyla buluşturdu.

“İSTANBUL’A UMUT OLMAK İÇİN YOLA ÇIKAN BEYLİKDÜZÜ, TÜM TÜRKİYE’YE UMUT OLMUŞTU”

Barış ve Sevgi Buluşmalarının bu yıl “Umut” temasını işlediğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde bilgilenmeye gayret ediyoruz. Bilgiyi tecrübeyle buluşturan Altan Öymen ve Yılmaz Karakoyunlu hocamızın çok hoş bir sohbeti oldu. Tecrübelerini aktardılar. Beylikdüzü’nde kitle hazır. Hem de çardak altı sohbetlerine ilgi çok büyük, insanlar bilgilenmek ve tecrübelerden istifade etmek istiyor. Bizde buna imkân yaratmaya gayret ediyoruz. Altıncısını düzenlediğimiz Barış ve Sevgi buluşmalarının bu yıl ki teması Umut’tu. Biz umudu konuşuyoruz. Siyasette umudu konuşuyoruz, eğitimde, sporda ve kadın için umudu konuşacağız. Umut olan her noktadan umudu konuşuyoruz. Tabii Beylikdüzü’nün umut noktasında ayrı bir özelliği var. 2019 Yerel Seçimleri’nde aslında İstanbul’a umut olmak için yola çıkmış ama tüm Türkiye’ye umut olmuştu Beylikdüzü. 5 Eylül’de de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayacağız. Kendisi umudu anlatacak” dedi.

Yorumlar